Udsættelse af generalforsamlingen i Rudersdal Grundejerforening til

TIRSDAG DEN 16. MARTS 2021, kl. 19

i Sognegårdens lokaler Solbakken 56

Bestyrelsen har besluttet endnu en gang at udsætte generalforsamlingen pga. Coronakrisen. Smittetallene er stigende, og det kan være vanskeligt at afholde mødet under forsvarlige forhold. Disse omstændigheder vil måske få mange til at afholde sig fra at deltage af frygt for at blive smittet.

Desuden vil vi få 2 generalforsamlinger meget tæt på hinanden, da næste års generalforsamling afholdes allerede i marts 2021.

Bestyrelsen har ikke nogen uopsættelige planer på tapetet. Tilbud om serviceordninger for private fællesveje med vejlaug beskrives andet steds på hjemmesiden. Kommunens planer om dobbelt kloakering er stadig under udarbejdelse og vil blive behandlet på generalforsamlingen i foråret, hvor Court Møller fra kommunalbestyrelsen vil være til stede.

Venlig hilsen, Bestyrelsen.

**************************************************************************************

Onsdag den 25. marts 2020 kl. 19

Adresse: Ny Holte Kirke, Sognegården